Lees Voor
CVD melden Deelnemer worden
NL EN

Z-CERT Actueel

Z-CERT bestaat uit een klein maar hecht team. We opereren in een startup achtige omgeving; hard werken, korte lijnen, informele sfeer. Onze missie: de zorg digitaal veiliger te maken. Zorgen dat cybercriminelen afblijven van de Nederlandse ziekenhuizen en andere zorgaanbieders.

Alle nieuws artikelen over
Z-Cert Actueel

Toont 9 artikelen

Vernieuwd Producten en Dienstenoverzicht

Z-CERT doet heel veel om de zorg digitaal veiliger te maken. Wat allemaal? Bekijk ons vernieuwde overzicht van Z-CERTS producten en diensten.

Vier vragen over de zorgsector en SolarWinds Orion

De cybersecuritywereld schudt zo vlak voor de Kerst op zijn grondvesten. Na de Citrix-crisis begin dit jaar, zijn nu alle ogen gevestigd op SolarWinds; een veelgebruikte monitoringtool. In een product van SolarWinds genaamd Orion zit een ernstige kwetsbaarheid die actief wordt misbruikt.

Kort advies van Z-CERT: deel nooit je codes!

Deel nooit je persoonlijke codes! Dit is het kortste en krachtigste advies wat Z-CERT kan geven als het gaat om Whatsappfraude. De afgelopen dagen kreeg Z-CERT van diverse zorginstellingen vragen over Whatsapp-takeovers. Cybercriminelen nemen hierbij de controle over van je Whatsapp-account. Om te voorkomen dat deze vorm van cybercriminaliteit zich verspreidt binnen de zorg, doken onze security specialisten in de huid van de aanvallers en zochten uit hoe zij te werk gaan en belangrijker nog, wat je er tegen kan doen.

Cyber Fit de winter door

Z-CERT biedt alle (zorg)medewerkers graag een (geheugen)steuntje in de rug. Met behulp van onze Cyberfit brochure ben je in één klap weer op de hoogte van wachtwoordbeleid, het herkennen van phishing, CEO-fraude, Social Media etiquette en nog veel meer. Kom Cyberfit de wintermaanden door en download de gratis brochure.

We zijn de hele dag bezig met het digitaal veiliger maken van de Nederlandse zorg.