Search
Lees Voor
CVD melden Deelnemer worden
NL EN
Search

Over ons

Werken bij Z-CERT

Z-CERT bestaat uit een klein maar hecht team. Dat betekent; veel verantwoordelijkheid, hard werken, korte lijnen, informele sfeer. Onze missie: de zorg digitaal veiliger te maken. Zorgen dat cybercriminelen afblijven van de Nederlandse ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Daar hebben we jou bij nodig!

Actuele vacatures

Senior Officemanager

Als senior Officemanager geef je leiding aan een klein team van professionals (Officemanager, communicatieadviseur en ISO) en de rol van senior Officemanager waarin je de backoffice van deze explosief groeiende organisatie professionaliseert en soepel laat verlopen. Je bent eindverantwoordelijk voor een efficiënt en effectief georganiseerde ondersteuning op alle bedrijfsvoering processen. Je maakt deel uit van het Management Team van Z-CERT en levert daarmee een bijdrage aan de visie en doorontwikkeling van de organisatie. Je geeft mede vorm aan de invulling en uitvoering van het strategisch beleid van Z-CERT. Samen met de andere teamleads ben je verantwoordelijk voor het constant verbeteren van de dienstverlening aan onze deelnemers.

Senior

IT-specialist/applicatiebeheerder

Z-CERT is op zoek naar een applicatiebeheerder/IT-specialist die samen met collega’s voor de beschikbaarheid en continuïteit van een set aan applicaties en gegevensverzamelingen zorgt. Je houdt je bezig met de creatie, beheer en wijzigen van applicaties naar aanleiding van geconstateerde fouten of veranderende technische of functionele eisen. Je bent verantwoordelijk voor de technische inrichting en het juist functioneren van verschillende applicaties. Wordt dit jouw nieuwe baan? Lees snel verder!

HBO,WO

Business Consultant

 

Wij willen het team uitbreiden met professionals die met passie voor de zorg én met verstand van de inhoud de weerbaarheid van onze zorginstellingen weet te vergroten. Onze nieuwe Business Consultant bouwt een werkrelatie op met zorginstellingen en adviseert hen bij cybersecurity vraagstukken.

 

Full-time
HBO,WO

Open sollicitatie

Wil je je inzetten voor de cyberveiligheid in de zorg, maar staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen?
Dan kan je een open sollicitatie sturen naar [email protected]. We vragen je in je motivatiebrief zoveel mogelijk aan te geven naar welke (soort) functie je belangstelling uitgaat. Alleen een CV insturen is niet voldoende en wordt ook niet in behandeling genomen.

Waarom jij bij Z-CERT wil werken

  • Werken bij Z-CERT is een unieke kans om (technisch) bezig te zijn voor een bijzondere en maatschappelijk zeer belangrijke sector.
  • Een marktconform salaris
  • Een super vette Z-CERT Hoodie (collectorsitem)
  • Hele leuke collega’s en lekkere koffie….
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie
  • Een laptop van de zaak

Ons team

Wim

Directeur

Auke

Business Consultant

Frank

Senior Security Specialist

Laura

Office Manager

Niels

DevOps Engineer

Steven

Security Specialist

Radjindre

Business Change Manager

Vincent

Speciale projecten

Rik

Senior Security Support Specialist

Stijn

Security Support Specialist

Jasper

Systeembeheerder

Danny

DevOps Engineer

Jan

Security Specialist

Aurion

Security Support Specialist

Mitchell

Business Consultant

Dionne-Ann

Security Support Specialist

Joost

IT Architect

Elibart

Teamlead IT-Support

Femke

Teamlead Operations

Edwin

Communicatieadviseur

Sansha

Junior Security Support Specialist

Bas

Junior Security Support Specialist

Onno

Business Consultant

Jasper

DevOps Engineer

Jeroen

Projectleider leveranciersmanagement

Mattijs

Cybersecurity Specialist

Jeroen

CTI Security Specialist

Rob

Projectcoordinator