Werken bij Z-CERT

Z-CERT is hét expertisecentrum op het gebied van cybersecurity in de zorg.  Samen met de deelnemende zorginstellingen en de brancheverenigingen zet Z-CERT zich in om de zorgsector digitaal veilig te maken. Z-CERT heeft specifieke kennis van hard- en software en zorg-IT.

Z-CERT treedt op als “digitale brandweer” als deelnemers worden getroffen door een incident en biedt diensten om de weerbaarheid van de sector op het gebied van cybersecurity te vergroten. De deelnemers aan Z-CERT vormen een netwerk om gezamenlijk uitdagingen rond cybersecurity aan te pakken. Het netwerk is snel groeiende en bestaat behalve de deelnemers uit brancheorganisaties, leveranciers, andere CERT’s,, internationale contacten, (hackers)communities etc.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op.

Stichting Z-CERT
Stationsplein 121
3818 LE Amersfoort
033-7370609
[email protected]

Vacature Relatiemanager

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Relatiemanager

Wat wij zoeken:

Ben jij die gedreven persoonlijkheid, die geen enkele moeite heeft om onze relaties en deelnemers proactief tegemoet te treden, die snel kan schakelen en met volle overtuiging de vele mogelijkheden van onze diensten weet uit te dragen? Krijg jij energie van het behartigen van de belangen van onze deelnemers op het gebied van cybersecurity? Kom ons team versterken en ga aan de slag als Relatiemanager en help de schadelijke impact van cybercrime te voorkomen!

Wat wij vragen:

Je brengt als Relatiemanager de volgende kennis en ervaring mee:

  • Een opleiding op minimaal HBO-niveau (bijvoorbeeld Communicatie, Marketing, Sales);
  • Je bent bekend met hedendaagse bedreigingen op en rond IT-gebied (cybercrime);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Jje hebt aantoonbare en relevante werkervaring als Relatiemanager bij voorkeur in de zorg;
  • En je hebt kennis van CRM-systemen, w.o. Suite.

Wat wij bieden:

Je gaat deel uitmaken van een klein en hecht team van Relatiemanagers. We bieden je een veelzijdige baan in een lerende en stimulerende omgeving. Daarnaast krijg je veel ruimte voor ontwikkeling, training, opleidingen en eigen initiatief. Uiteraard, is een prima salaris onderdeel van deze functie.