Werken bij Z-CERT

Z-CERT is hét expertisecentrum op het gebied van cybersecurity in de zorg.  Samen met de deelnemende zorginstellingen en de brancheverenigingen zet Z-CERT zich in om de zorgsector digitaal veilig te maken. Z-CERT heeft specifieke kennis van hard- en software en zorg-IT.

Z-CERT treedt op als “digitale brandweer” als deelnemers worden getroffen door een incident en biedt diensten om de weerbaarheid van de sector op het gebied van cybersecurity te vergroten. De deelnemers aan Z-CERT vormen een netwerk om gezamenlijk uitdagingen rond cybersecurity aan te pakken. Het netwerk is snel groeiende en bestaat behalve de deelnemers uit brancheorganisaties, leveranciers, andere CERT’s,, internationale contacten, (hackers)communities etc.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op.

Stichting Z-CERT
Stationsplein 121
3818 LE Amersfoort
033-7370609
[email protected]

IT Engineer

Wat wij zoeken:

Als IT Engineer draag je zorg voor de continuïteit van de technische infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor de hele ‘stack’, dit houdt onder andere in: netwerk, storage en de virtuele omgeving. Je probeert de werkprocessen hieromheen zo goed mogelijk te automatiseren. Daarnaast ondersteun je eindgebruikers bij het gebruik van de IT-systemen.

Wat wij vragen:

Je brengt als IT Engineer de volgende kennis en ervaring mee:

  • HBO werk- en denkniveau
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Werkervaring hebben met het automatiseren van beheertaken (DevOps)
  • Eén of meerdere programmeertalen beheersen (bijvoorbeeld Python, Powershell, Bash, Ruby, Puppet)
  • Kennis en ervaring hebben met een virtuele hybride omgeving Windows/Linux.
  • Affiniteit met security is een must
  • Zelfstandig je werkzaamheden kunnen organiseren

Wat wij bieden:

Het betreft een fulltime functie (op basis van een 36-urige werkweek). Je zal deel uit gaan maken van een klein maar hecht team. We bieden je een veelzijdige baan met veel ruimte voor ontwikkeling, training en opleidingen (certificaten), eigen initiatief en een marktconform salaris.