Werken bij Z-CERT

Z-CERT is hét expertisecentrum op het gebied van cybersecurity in de zorg.  Samen met de deelnemende zorginstellingen en de brancheverenigingen zet Z-CERT zich in om de zorgsector digitaal veilig te maken. Z-CERT heeft specifieke kennis van hard- en software en zorg-IT.

Z-CERT treedt op als “digitale brandweer” als deelnemers worden getroffen door een incident en biedt diensten om de weerbaarheid van de sector op het gebied van cybersecurity te vergroten. De deelnemers aan Z-CERT vormen een netwerk om gezamenlijk uitdagingen rond cybersecurity aan te pakken. Het netwerk is snel groeiende en bestaat behalve de deelnemers uit brancheorganisaties, leveranciers, andere CERT’s,, internationale contacten, (hackers)communities etc.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op.

Stichting Z-CERT
Stationsplein 121
3818 LE Amersfoort
033-7370609
[email protected]

Vacature Trainee Security Specialist

Wat wij zoeken:

Ben jij degene die zorginstellingen wil helpen om gevoelige data te beschermen tegen cyberaanvallen en wil jij je bezig houden met het analyseren van incidenten en adviseren over te ondernemen handelingen? Krijg jij energie van het creëren van awareness onder deelnemers op het gebied van cybersecurity? Ga aan de slag als Trainee Security Specialist en help de schadelijke impact van cybercrime te voorkomen!

Wat wij vragen:

Je brengt als Trainee Security Specialist de volgende kennis en ervaring mee:

  • Een opleiding in de Informatica of een andere studie bij voorkeur in ICT;
  • Je bent bekend met hedendaagse bedreigingen op en rond IT gebied (cybercrime);
  • Diepgaande kennis van computers, internet en netwerken;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.

Wat wij bieden:

De Trainee Security Specialist zal worden opgeleid en gecertificeerd op een aantal specifieke security terreinen. De Trainee Security Specialist zal begeleid en gecoacht worden door ervaren Security Specialisten van het Technical Team van Z-CERT. Je zal deel uit gaan maken van een klein maar hecht team. We bieden je een veelzijdige baan, met veel ruimte voor ontwikkeling, training en opleidingen (certificaten), eigen initiatief en een prima salaris.