Search
Lees Voor
CVD melden Deelnemer worden
NL EN
Search
Artikel

Z-CERT behaalt ISO 27001 certificering

Eind 2020 heeft een externe auditor vastgesteld dat Z-CERT voldoet aan de eisen gesteld in de ISO 27001. Z-CERT is nu officieel gecertificeerd.

15 februari 2021 | Z-Cert Actueel

Een veiligere wereld begint bij jezelf. En dat nemen we bij Z-CERT zeer serieus. We kunnen wel zeggen dat we veilig werken en de informatiebeveiliging op orde hebt, maar nu is dat ook officieel vastgesteld door een externe auditor. Sinds kort is Z-CERT ISO 27001 gecertificeerd.

Hiermee komt Z-CERT tegemoet aan de vraag van haar deelnemers, of het nu ziekenhuizen, GGZ-instellingen of andere zorginstellingen zijn, om aantoonbaar haar informatiebeveiliging op orde te hebben. Z-CERT zal zich ook in de toekomst blijven inspannen om zorgvuldig om te gaan met incidentgegevens en andere vertrouwelijke informatie.

Download hier het Certificaat ISO 27001.

Z-CERT is het expertisecentrum voor cybersecurity in de zorg en wil de zorg steeds weerbaarder maken. Dat betekent niet alleen dat Z-CERT haar deelnemers ondersteunt bij incidenten en informatiebeveiligingsvraagstukken, maar ook dat Z-CERT haar eigen informatiebeveiliging op orde heeft en houdt.

Meer informatie over dit thema

Deel deze pagina

Z-CERT versterkt de digitale veiligheid van de Nederlandse zorgsector