Z-CONF 2019 - 24 januari - Amsterdam

26.11.2018

Deze maand vond de tweede editie van de jaarlijkse conferentie Cybersecurity in de zorg plaats. We kijken terug op een goedbezochte dag vol interessante en inspirerende presentaties en workshops en een mooie mogelijkheid om (nieuwe) contacten te ontmoeten. Wij danken iedereen die betrokken en aanwezig was. 
 
Op 24 januari 2019 organiseert Z-CERT de tweede editie van de conferentie Cybersecurity in de Zorg. Speciaal georganiseerd voor iedereen die zich bezighoudt met informatiebeveiliging in de zorg. 
Een dag vol presentaties en workshops over informatiebeveiliging en bewustwording. Vooraanstaande sprekers op het gebied van cybersecurity delen hun inzichten, specialisten geven een update over de belangrijkste ontwikkelingen en vakgenoten vertellen over hun ervaringen op de werkvloer.
Wat is de stand van zaken rondom het afsprakenstelsel van Medmij en het project Veilig mailen?
Wat komen pentesters en bedrijven als Fox-IT en Dutchsec tegen in de zorgsector? En wat kunnen we leren van internationale initiatieven? Aan het eind van deze conferentie bent u weer helemaal bijgepraat.
 
Heeft u interesse om de conferentie te bezoeken? Stuur dan een mail naar [email protected]
 
Evenementenbureau SPITZ ondersteunt Z-CERT bij het organiseren van deze conferentie. Met goedkeuring van Z-CERT versturen zij de communicatie omtrent de conferentie.
Heeft u hier vragen of opmerkingen over, stuur dan een e-mail naar [email protected]